Mediation navigatie menu
Informatie Marcel Meinsma

Sollicitatietraining - Op wat voor functie solliciteer je?

Voor je gaat solliciteren is een goede voorbereiding nodig. Bij wat voor bedrijf en op wat voor een functie solliciteer je? En vooral: over welke kwaliteiten beschik je? Wie ben je en wat heb je te bieden? Tijdens onze training wordt hier aandacht aan besteed.

Bij een sollicitatietraining komen uiteraard alle bekende facetten aan bod:

Kenmerkend voor onze manier van werken is dat we ons aansluiten bij het individu. Daarbij onderzoeken we welk netwerk er is, welke ingangen er zijn en hoe iemand zijn persoonlijke netwerk gericht mee kan laten zoeken naar de baan die hij of zij zoekt.

Daarnaast besteden we natuurlijk aandacht aan de sollicitatiebrief en het cv. Daarbij maken we gebruik van het Kernkwaliteiten spel, waardoor inzicht verkregen wordt in de samenhang tussen kernkwaliteiten, valkuilen, allergieën en uitdagingen.
De informatie uit dit persoonsonderzoek gebruiken we om tot een goede brief te komen. Bij voorkeur richten we ons op een concrete vacature die we vooraf samen analyseren.
Wat is het voor soort bedrijf, welke cultuur heerst er, hoe vorm je een goed beeld van de organisatie, afdeling en de functie en hoe pas jij zelf in dat plaatje? "Wat heb je te bieden?"

Online-coaching - Intentionaliteit - Assessment - Sollicitatietraining »
© Marcel Meinsma Mediation 2006 - 2016
css - xhtml - rss